Prostorije

predsoblje
dnevna soba
spavaća soba
spavaća soba
spavaća soba
garderober
kuhinja
kupatilo
WC
balkon
podrumska ostava

Dostupnost

Lamela E – odmah useljivo:
/Lokacija


Naselje Krošnja se nalazi u širem centru grada Mladenovca, u zoni višeporodičnog stanovanja.Iako se krošnja nalazi unutar gradskog jezgra, ova specifična lokacija pruža osećaj izolovanosti od dinamike gradskog života. Uzvišenje sa kojeg se pruža pogled na planine Kosmaj i Bukulja kao i velika parkovska površina koja se graniči sa zonom naselja, su samo neki od važnih faktora u koncepciji ovog projekta, u cilju smanjenja urbanog stresa.

Plan naselja


U okviru naselja planirano je 6 zgrada SU+P+3, od kojih svaka ima zaseban pešački i zaseban kolski ulaz. Stanovi su različitih konfiguracija, sa racionalnim rasporedom prostorija, u cilju najboljeg iskorišćenja prostora. Svaki stan raspolaže jednim parking / garažnim mestom, kao i ostavom u suterenu.

Kvalitet


Prilikom gradnje biće korišćeni najkvalitetniji, savremeni materjali, obezbeđujući na taj način dugotrajnost objekata i istovremeno vrhunsku termičku i zvučnu izolaciju stanova.

Prostor koji se formira između zgrada oblikovan je tako da kombinacija zelenila sa modernim paternim teksturama i njihovo naizmenično smenjivanje, doprinose kvalitetu života, zadovoljavajući potrebe kako najmlađih, tako i starijih stanara.

Krošnja, kao akcenat, ritmički prati igru smicanja materjala i nežnih zaobljenih formi na fasadi, što daje posebnu notu eksterijeru ovog naselja.

Tehničke karakteristike

grafitni stiropor 12cm

zvučna izolacija između stanova

nemačka REHAU PVC stolarija 3 stakla punjena argonom

norveški radijatori – 40 i 48 m2 gas – 64 i 88 m2

podno grejanje u svim kupatilima

prirodna hrastova vrata

+

klima uređaj

parking / garaža za svaki stan

italijanska keramika

prirodni lamenirani parket “Tarket"

Energetski pasoš B kategorije
AGR Atelje Djukić,
Kralja Petra I 249/1, Mladenovac, Srbija
011/8231 688 | studio@ateljedjukic.rs